Uggleexkursionen den 28/3

Det blev en lyckad inledning på kvällen med goda våfflor och gott kaffe. En stor samling förväntansfulla ”ugglelyssnare” hade mött upp vid bygdegården. Här fanns nya ansikten och även gamla välbekanta. Patrik Åberg som rekognoserat var ugglor kunde tänkas finns presenterade resultatet för en intresserad skara. Tyvärr visade det sig att det bara blev en art, sparvugglan, som vi fick se och höra. Det verkad kanske som om att kattugglorna redan ”lagt sig i redet” och därför inte spelade längre. För en del så var det fascinerande att få se och höra vår minsta uggla.

Patrik informerar om utflykten

Patrik informerar om utflykten

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.